.::Welcome to Lord_xhilmi's Crap Worlds::.
Mysterious world that you cannot find anywhere

Friday, June 25, 2010

shoping at kuantan.... + main bowling + tgk wayang

pada tarikh keramat 24 haribulan jun 2010..... bermula lah sebuah kisah yang aku nk shared ngan korang.... da sedih n da yang gembira......

1st aku cerita yang gembira erk...

kul 11 am, khairul hafiz datang la umah aku untuk amik aku gi bandar kuantan yang kira2 10 minit jer dari umah aku.. kalu jammed @ jem, lambat la skit sampainya... kami pon gi kuantan parade.... kat kuantan parade kami gi beli buku yassin dan buku agama.... ( dah alim skit skarang) ehhehehe...pastu kami pon kua la dari kuantan parade n gi kamdar lak... gi kamdar tuk beli baju kerja tuk penolong pegawai perubatan gred 21 ( pilot shirt ataupon baju driver taxi yang warna putih....). kat sini da baju yang kain cotton kot... x pasti la... tapi kain tu x licin la.. aku pon sembat la satu...



lepas tu g east cost mall tengok muvie. da sorang member yang tggu kat sini iaitu khairul azwan...kami pon g la GSC... tgk citer knight and day... tom cruz n cameron diaz yang berlakon.. memang stylo n hilarious la... kelako wei..  pastu, dapat call dari member... dia ckp kat mydin da jual baju pilot shirt yang kain licin.. so kami g la kat sana....

di Mydin la, berlakunya episod yang sangat menyakitkan hati........

aku g la kat department tu, dan tanya promoter yang da kat situ... masa tu da 3 promoter yang berada kat baju tu... kami pon tanyer la sal pilot shirt... then, maybe dia  x tau pilot shirt tu camner.. kami pon ckp la baju driver taxi.. barulah minah sengal tu faham.. aku pon try la baju yang di display kat situ... da dua sizze jer masa tu... S dan L... aku pakai S, baju tu x la fit sangat, elok la... aku tanyer la akak tu.. dia cakap ok, sesuai, padan.. aku x puas ati.. aku try la saiz L lak... pastu akak tu pon cakap kat aku walaupon aku x tanya... dia cakap, "adik, amik size L la.. yang tadi tu akak tgok cam kesian jer kat perut adik.. adik ni...geggegge... erm..sihat sangat...", pastu akak tu gelak... stress giler aku time tu... sakit ati sangat... kalu bukan sebab nak sangat baju tu, aku x beli dah... last-last da satu baju size M kat dlm stor.. aku pun rembat la baju size M tu coz saiz L, besar sangat..... Benci giler aku kat akak 3 orang tu....


then, kami gi megamall tuk main bowling dengan Hafiz, adik hafiz, azwa n khairul hafiz.... kami main dua frame... dan cam biasa la.. hafiz tua kutuk tu yang menang.. hahahahaha

4 comments:

=int@neq@shut= said...

sian si tua kutuk mendapat jOlokan si tua kutuk=)...hehe..

xhilmi said...

hahaa... dia dah tua dan suka kutuk org.. hahahahhaha

intan shafiqah said...

haha...memg tua eh?...
pasni leh pggil kmu, hlmi kutuk juga la...jahat kmu...haha~

rama-rama said...

hahaha...pkcik neh mmg jahat.. de lak pgl owg cegituh....