.::Welcome to Lord_xhilmi's Crap Worlds::.
Mysterious world that you cannot find anywhere

Sunday, June 13, 2010

D.I.NeR at Hill City,,,

slam semua... mesti korang dah muak dengar kisah sedih jer kan.. sama ar ngan aku kat sini... dah bosan ar .. nak lari dari perasaan tu jap....

Julai 2007, aku tiba di Kolej pembantu perubatan Ulu Kinta dengan seribu satu perasaan... maklumlah, kolej tu dalam hospital bahagia tanjung rambutan... dari kecik just dengar nama jer, x sangka dah besar cmni boleh lak masuk hospital tu.... well, femes hospital ni, satu dunia kenal.... dalam filem p-ramlee pon da sebut...



kami berdaftar sebagai junior kumpulan 21 pada masa tu... kami terdiri daripada 120 ahli pelatih... banyak tu... tapi akhirnya yang graduate x sampai pon banyak tu...

malam 10 jun lepas merupakan malam terakhir aku berada di dalam kumpulan 21 kolej pembantu perubatan ulu kinta sebagai student... berbaur perasaan masa tu.... macam2.....


erm... kenapa la aku dah jadi sangat gemuk ni.. hahaha... mayb coz sedih bulan lepas.... erm kat bawah ni da ag gambar2 kat dinner tu.. heheheeh

da kat table kami..... aku ngan shariza n hariz n muhsin.......masa ni ngah dengar persembahan kot.. dah x ingat... hahahaha



ngan lecterur... dari kanan cikgu khai fahmi, aku, labi dan tua... 


mc yang kena reject... hahahahah

kat meja pendaftaran.... mari berdafttar... hahahha


aurm.... makan kepala ikan.... hahhahha

malam ni beri aku seribu satu makna... betapa sekejap masa berlalu....tiga tahun di perak.... Ya Allah.. banyak suka dan duka ku disana.... betapa aku nak raikan saat ini bersama kawan2 ku yang tidak berjaya menamatkan latihan ni... arwah nizam dan arwah shah... kalian pembakar semangat ku selama ni.. ketiadaan mu buat terasa dinner ni kosong... dalam hati ni ku merindui kalian....

buat semua sahabtku di Kolej pembantu Ulu kinta,.... selesai sudah tiga tahun kita bersama... suka dan duka telah kita tempuhi.... ingatlah saat kita berpelukan buat kali terakhir tempoh hari... dimana semua air mata tak dapat di bendung lagi... bercucuran la semua di bahu kita masing-masing..... sahabat... maafkan dosaku.... halalkan makan minum ku,.,,,, terima kasih tuk segala yang telah kita tempuhi bersama.... aku sayang kalian.....

salam sayang dari sahabatmu.... XHilmi

7 comments:

TeNgku IqMaL said...

waa~ segak! yee =D

TeNgku IqMaL said...

tahniah sbb berjaya menamatkan jurusan anda =D

xhilmi said...

aqmal: thank mal... sm ar gak ngn awk...

Anonymous said...

waaa smart.... ^_^

Jerul said...

smart la tuh..hahahah

xhilmi said...

anonymous: tq... erm... bleh sy tau saper awk???
jerul: yerla bha... jaajajaja

Anonymous said...

rama2...huhum