.::Welcome to Lord_xhilmi's Crap Worlds::.
Mysterious world that you cannot find anywhere

Monday, October 11, 2010

10 oktober 2010... 10/10/10... sweet Memories n Disaster,,,,,,

tarikh ni.. banyak gak yang berlaku tuk tarikh ni...

1st: ni tarikh lahir adik aku yang no 2... Happy birthday buat Abdul Hadi bin Mohd.. hope dapat kejayaan tuk dunia n akhirat...

2nd: ramai lak yang kahwin pada tarikh ni... tahnia buat saper2 yang kahwin erk...

3rd: ni yang sedih... takziah buat keluarga arwah yang meninggal dalam tragedi kemalangan di lebuh raya PLUS dekat negeri sembilan n melaka tu...
-sabar la buat semua keluarga.. doakan lah supaya roh mereka aman dan bahagia di sana..
-aku da letakkan kan sikit info about keadaan tu... nak lebih lanjut, sila la lawati blog kawan aku ni...  the sharkox


gambar2 ni aku dapat dari blog kawan aku... ni link dia if nak tau n baca citer ni dengan lebih lanjut... da cerita dari orang yang berada di scene... -> theSharkox

al fatihah buat keluarga arwah.....

1 comment:

Lizzie Yasmin said...

HAppy Birthday Adik
Tahniah org kwen
Takziah pada keluarga mangsa Al- Fatihah..