.::Welcome to Lord_xhilmi's Crap Worlds::.
Mysterious world that you cannot find anywhere

Thursday, April 14, 2011

Tekad Untuk Kurus.. (^_^).. lose 5kg in 5 weeks...


salam semua..

hari ni aku cam terpanggil untuk tulis pasal determination aku tuk menguruskan badan... 
aku dulu before start kerja.. x la besar sangat badan.. perut pun tak la kedepan sangat.. (^__^)
tapi semenjak dua menjak ni.. aiseyman... makin berisi-risi..
macam kena pam plak.. 
oleh sebab itu... aku cukup merasakan aku ni rendah diri la... x boleh jadi ni... 
kena turunkan berat badan aku ni...

justeru itu...
dengan kehebatan jari aku menaip di internet.. hehhe.. aku terjumpa la satu website yang boleh menolong aku untuk merealisasi kan impian murni aku ni... 
nama website tu KevinZahri...
banyak gak la info yang boleh di gunai pakai tuk membantu diri tuk menguruskan diri... 
slah satunya about program diatas.. lose 5 kg in 5 weeks... amazing right? i wanna try it and wait for my result.. hihihihi


so, aku berharap aku dapat la sebuah e-book program kevin zahri ni.. boleh la aku menguruskan badan ni ngn super effective.. heheh.. aku letakkan link dia kat bawah ni.. so.. korang yang bercita2 sama ngan aku ni... jom la meng-kelik link beliau.. 

akhir kata dari aku... doakan la kejayaan aku yea.. heheh... gemuk sangat dah aku ni... hahahha...




6 comments:

Jerul said...

jum jum jum.. aku pun tengah bertekad nak kurus nii

rama-rama ungu said...

jOm2.. nak gak...hehehe

Nadya Aqilah said...

cam best je...nak jugak la..teheee~

Nobita Sensei said...

gunalah herbalife.

xhilmi said...

:)

xhilmi said...

:)