.::Welcome to Lord_xhilmi's Crap Worlds::.
Mysterious world that you cannot find anywhere

Saturday, April 13, 2013

Kek Yang Sedap

Assalammualaikum semua,

lama tak menulis dalam ni.. :)
actually hari ni sya nak kongsi tentang kek.. Saya ada makan kek yg di buat oleh salah sorang adik Doktor pakar tempat saya bertugas. kek dia sangat sedap.. kek yg x sama dengan secret recipe. coz dia punya aising rasa lain dri yang lain.






kalau korang nak cuba kek selain dari pada secret recipe or kedai lain, leh cuba kek ni.. semua jenis tempahan boleh dibuat. hanya call owner ledelicecakes di 011-1137 7001..


Le Delice Cakes
Telephone: +6011. 1137 7001
E-mail : order@ledelicecakes.com




until next time folk..
:)

6 comments:

azura rabbits said...

akk kompius..bukan pasal kek ni tp pasal ayat kat side tu "time x online aku akan habiskan baca
buku novel english..." bukan hilmi slalu baca naruto ke?? hihi

xhilmi said...

hahaha.. biasa nya baca citer mat salleh.. naruto tu supliment je.. hahah.. naruto kuar seminggu sekali je.. hahahahah

azura rabbits said...

keh3...terbongkar...xpe janji membaca,kan kan kannnn

xhilmi said...

Naruto baca yg version mat sAlleh. Hahaha

xhilmi said...

Naruto baca yg version mat sAlleh. Hahaha

Anonymous said...

Greetings and Good Day !

We are Owner and Operator a General Practice (GP) Clinic in Bandar Sungai Long, Bangi and Putrajaya (Presint Diplomatik - Klinik Pakar KASIH).

We are looking for a dedicated Medical Officer Requirements at Bandar Sungai Long Clinic:-

Lady doctor
MBBS or equivalent from a recognized institution approved by Ministry of Health Malaysia
Possess valid Annual Practicing Certificate
Registered with Malaysia Medical Council
Minimum 2 years working experience in Obstetric & Gynecology
Attended an Obstetric Life Saving Skill
Attended A Neonatal Resuscitation Program
Working hours negotiable with minimum on-call
Very attractive salary RM7,000 (starting)

Kindly please send to recommend CV to: aznial@gmail.com

Clinic information:-
PUSAT RAWATAN SUNGAI LONG
NO. 12 JALAN SL 1/13
BANDAR SUNGAI LONG
43000 KAJANG
SELANGOR
TEL / FAX: 03-90114833

Sender:-
Ir. Aznial Rahmat
Director
KASIH Group
012 312 9264
aznial@gmail.com